Familiebedrijf

Het inmiddels meer dan 50 jaar bestaande familiebedrijf van der Made Gemonde BV verrast hun klanten nog altijd met hun flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Van der Made Gemonde BV is meer dan alleen een Loon-, Grondverzet en Transportbedrijf. De persoonlijke touch waarmee wij werken zorgt ervoor dat precies duidelijk is waar iemand aan toe is en wat er verwacht kan en mag worden van ons bedrijf.

Onze familie staat ook voor jouw klus klaar! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de wensen zijn. We zullen hier dan vervolgens een passende oplossing voor bedenken.

Afspraak maken!

De familie aan het woord

Trots zijn wij op het feit dat we ons bedrijf al van generatie op generatie mogen voortzetten. Nog altijd werken wij met veel plezier in deze branche.

Het belangrijkste voor ons is op het juiste moment en op de juiste plek onze kracht te laten zien. Onze flexibiliteit en ons doorzettingsvermogen helpt bij het resultaat dat wij keer op keer weer als familie mogen neerzetten. Dankjewel voor jouw vertrouwen in ons!

Theo en Jolanda Lavrijssen

Namens de familie Lavrijssen

Afspraak maken?

Laten we vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan.

Laat je je gegevens voor ons achter?
Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!