Zand en Grind

Op zoek naar zand en/of grind? We helpen je graag. We bieden diverse soorten grond, zand en grind aan. Hieronder hebben we ons assortiment opgesomd. Heb je speciale wensen? Geen probleem! Neem even contact met ons op en we zullen samen de mogelijkheden bekijken.

Met ophoogzand voorzie je bijvoorbeeld je woning of schuur van een goede ondergrond. Met ophoogzand ben je verzekerd van een stevige ondergrond waardoor je verzakking tegengaat. Door dit zand zal je vele jaren plezier hebben van je nieuwe bouwwerk.

Maak je gebruik van een drainagesysteem? Of ben je van plan om met een drainagesysteem te gaan werken? Dan is het van groot belang om drainagezand te gebruiken. Het water zakt namelijk door dit zand heen, waardoor het drainagesysteem optimaal gebruikt zal worden.

Een nieuwe muur metselen? Een bestaande muur voegen? Gebruik ons metsel- en voegzand om een goede stevige muur te maken of te onderhouden die nog lang meegaat.

Vruchtbare grond nodig voor je bomen, planten en struiken? Met onze teelaarde zullen je gewassen optimaal presteren!

Menggranulaat wordt vaak als ondergrond gebruikt bij bijvoorbeeld wegen, opritten en parkeerplaatsen. We maken namelijk meestal gebruik van de auto op onze oprit. Menggranulaat biedt een dusdanige stevige ondergrond dat het bestand is tegen deze belastingen.

Klaar met het bestraten van je terrein? Gebruik brekerzand om de voegen nog goed in te vegen. Hierdoor ontstaat een stabiele straatlaag dat verzakking en ongelijkheid tussen tegels en stenen zal tegengaan. Brekerzand laat bovendien het (regen)water goed door.

Geschikt voor diverse soorten bestrating. Belangrijk bij dit zand, is dat het goed af te rijen is. Dit betekent dat het eenvoudig glad te strijken is met bijvoorbeeld een lat. Dit zand bevat geen leem of klei.

Op zoek naar grind voor bijvoorbeeld uw terras, grindpad of siertuin? Laten we samen kijken naar het doel en op basis daarvan het bijpassende grind selecteren. We denken hier natuurlijk graag in mee.

Afspraak maken!

Vragen? Neem contact met ons op!

+31(0)411 672911

+31(0)411 672911

Vragen?
Neem contact op!

Afspraak maken?

Laten we vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan.

Laat je je gegevens voor ons achter?
Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!